Diplomat

Топлината е деликатният момент в дома, който създава усещане за уют и комфорт. Тя е задължителното условие, за да се чувстваме спокойни и хармонични. Няма нищо по-прекрасно от зимната приказка навън и изкушаващата топлина у дома. Все по-често обаче, хората се сблъскват с проблем при избор на отоплителни уреди. Това се дължи както на бързината на затопляне, така също и на дизайна им. Всеки търси печка или камина, която не само да повишава моментално температурата в помещенията, но и такава, която да се вписва съвършено в интериора. Цвят, форми и дизайн са основните критерии за идеален отоплителен уред.

Ние знаем, че лятото също е време, в което търсите електрически уред за температурна намеса. Прохладата през топлите дни понякога е мисия невъзможна, при която течащите климатици, досадният дизайн и високите сметки за ток са темата на деня. Ако обаче, вече сте се отказали да търсите мечтаната печка или метод за разхлаждане и смятате, че това е само една фикция, то ние ще Ви покажем правилния път, който води до перфектния дизайн, модерна визия и идеални технически показатели.
А ако все още се чудите каква е тайната, то „Дипломат Корпорейшън” ООД е правилният отговор.

За зимна приказка навън и домашен уют в комбинация с мека топлина, заложете на стенните керамични печки Diplomat. Те ще Ви впечатлят както с невероятното разнообразие от модели, така също и с удобството при експлоатация. Докоснете се до бутиковия дизайн на тези отоплителни уреди и се възползвайте от олекотеният им вариант. Изберете Вашия цвят, който ще допълни интериора у дома или пък ще превърне вентилаторната печка в централната мебел, която ще се отличава с ярък цвят, съвършенство на формите и нестандартно „излъчване”.

Ако сте от хората, които държат на чистия въздух, то несъмнено трябва да имате модел с функция „йонизация на въздуха”. Цифровият дисплей пък ще Ви даде удобството и комфорта, да разполагате с времето, а дистанционното управление, с което разполагат моделите на Diplomat, ще работи вместо Вас! Всички тези изискани изкушения на технологичния връх могат както да затоплят помещението, така и да го охладят. Този така важен елемент от характеристиката на стенните вентилаторни печки ще Ви помогне както в студените мразовити дни, така и през горещите часове на лятото.

Категория: