Богдан Мебел предлага на своите клиенти луксозни ъглови дивани от новата си Серия Сезони. Налични на склад и с бърза доставка в цялата страна! Всички дивани могат да бъдат с ляв или десен ъгъл по желание на клиента. Характерно за Диваните от серия Сезони е, че те имат луксозен външен вид, съчетан с отлична и изгодна цена.

Вдъхновени от природата, моделите мека мебел от Серия Сезони са елегантни, с изчистени линии и в свежи тонове.

Сезони 11 се предлага в два готови варианта. Първият е Диван с основа от тъмнокафява Еко кожа. със светла седална и облегална част. В него може да откриете цветовете на есента и зимата. Освежен е с флорални мотиви, които са особено модерни в момента. Вторият Вариант Сезони 11 е същият модел, но в друга цветова гама – светлобежово – екрю. Подходящ за помещения с тъмен паркет или ламинат, на чиито фон ще изпъкне по много добър начин. Размерите на Ъглов Диван Сезони 11 от Богдан Мебел са 231/167 см. Мястото за сън при разгънато положение на Ъглов Диван Сезони 11 от Богдан Мебел е 150/196 см.

Сезони 12 също се предлага в две контрастни цветови съчетания. Първият е с тъмносива долна част и седалки и възглавници в цвят шампанско. Вторият е със свтлобежова, почти бяла долна част и подлакътници. Седалките са тъмносив графит, а възглавниците – сиви. Това е изчистен съвременен модел диван, който не се натрапва, а осигурява вашия комфорт. Подходящ е за почти всеки тип хол. Може да се съчетае добре с холова масичка от стъкло и метал. Размерите на Диван Сезони 12 от Богдан Мебел са 254/166 см. Функция Сън позволява Диванът да се ползва като легло с размери 144/217 см.

Сезони 13 – Този модел се предлага само в един цветови вариант. Кафяви крачета и седалки, в съчетание със светла долна част и подлакътници. Облегалните възглавници са с орнаменти, които напомнят на зимна вихрушка. Много високо качество, изработен от здрави и хубави материали. Дамаските с със своята здравина и издържливост са лесни за почистване и поддръжка. Размерите на Диван Сезони 13 от Богдан Мебел са 230/165 см. Той може да се разпъва до легло с размери 148/254 см. – това е еквивалентно на много голяма спалня. Под лежанката е скрита практична и удобна ракла.

Сезони 14 – Ъглов Диван за любителите на класическите мебели. Основа от тъмнокафява кожа и седалки и гръб в бежово. Оригинална линия и модерни извивки на подлакътниците придават завършен вид на този стилен Ъглов Диван от Богдан Мебел. Ако предпочитате по-светлите цветове, има вариант и за вас. Той е със съвсем светлобежова долна част, седалки в нежни кафяви тонове и облегалки с мотиви от пролетни цветя. Сезон 14 лесно се превръща в голямо легло с размери 148/200 см. На него споойно може да спят двама човека. Страничната част се ползва за ракла. Размерите на Ъглов Диван Сезони 14 от Богдан мебел са 252/165 см.

Сезони 15 – Ъглов Диван с размери 212/165 см. Изключително удобен за сядане модел. Под седалките има пружини, облицовани с еластична HR пяна. Първия цветови вариант е нашия летен модел: Изцяло в леки светлобежови нюанси. Възглавниците са с едва загатнати геометрични фигури. Вторият му вариант е съчетание на бяло и сиво. Облегалните възглавници тук са с ненатрапчиви флорални мотиви. Размерите на Ъглов Диван Сезони 15 от Богдан мебел са 212/165 см., а при разпъване за сън - 130/200 см.

В случай че имате колебания или допълнителни въпроси, свържете се с консултант на Богдан мебел, за да отговорим на тях.

Категория: