Автор: Десислава Иванова, АУЛИ стyдио
Website: www.aulystudio.com

Посрещането на настъпващата Нова година и дългото очакване на Коледа е време наситено с магия и вълшебство. Време, чакано с нетърпение от деца и възрастни, време за сбъдване на желания, време за равносметка, време за промяна, време за смирение и време на обещания, да бъдем по добри, да носим вярата и обичта в сърцата си.

Ако имате желание за промяна, за нещо по нестандартно и нетрадиционно, то Коледно – Новогодишната украса е чудесна възможност да развихрите вашата креативност и да изразите себе си чрез създаването на всякакви прекрасни декорации.

Тайната на най-добрите коледни идеи е простота. Те трябва лесно да се следват, да бъдат достъпни и най-вече, да се забавляваме докато ги пресъздаваме.

Следващите идеи ще ви помогнат да събудите Коледното настроение и да разгърнете артистичната си страна тази зима, да персонализирате вашия дом. И защото празниците са най – вече за семейството и приятелите, те ще допринесат да създадете незабравими спомени заедно. Тези забавни идеи могат да бъдат използвани през целия сезон по различни поводи, когато искате да зарадвате близките си хора с ръчно изработени подаръци.

По статията работи: Десислава Иванова, интериорен дизайнер в АУЛИ студио
Снимков материал: homebnc.com