Мебели Арон

Мебели Арон(на лат. Mebeli Aron) е популярна българска марка за обзавеждане и интериорен дизайн. Предлагат както бюджетни мебели, така и обзавеждане от по-висок клас. Марката има собствени магазини в големите градове в България – София, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора, както и франчайз представители в Благоевград, Велико Търново и други.

Мебели Арон предлагат богат асортимент от обзавеждане за кухни, детски стаи, спални, трапезарии и всекидневни. Продуктите им включват бюра, маси, столове, легла , гардероби и много други.
Ето и част от предлаганите видове обзавеждане от Мебели Арон:

Обзавеждане за Офис

Мебели Арон предлагат елегантни бюра и шкафове с които да обзаведете офисът си. Удобни и модерни, те ще придадат представителен вид на вашият офис.

Обзавеждане за Детска Стая

Зарадвайте вашите малчугани с подбраните комплекти за детска стая на Мебели Арон. Създайте интересна атмосфера в детската стая на вашите деца.

Кухни от Мебели Арон

Марката предлагат не само цели кухни, но и отделни шкафове и ъгли с модерен дизайн и добро качество. Също така в магазините на фирмата може да изготвите индивидуален проект за вашата кухня.

Мебели Арон са надеждна търговска марка, която често предлага продукти на промоция. Може да откриете повече за промоциите и предлаганите продукти на сайта на компанията.

Категория: