Идеалната всекидневна или кой съм аз...

Всекидневната 'говори'... тя разказва на вашите гости кой живее тук, какви са интересите ви, артистична личност или по-скоро практична, какви книги четете, коя е любимата ви музика...как живеете. Удобството и това кой ще обитава най-често тази стая определя и нейното обзавеждане. Огромния телевизор на стената и стратегически разположен диван е класически вариант, голяма библиотека и удобен стол за четене или лежанка близо до прозореца издават по-романтичната душа, купонждиите ще заложат на по-практични мебели, лесни за поддръжка, а ако имате малки деца, основното което ще определи интериора е безопасността и достатъчно свободно място за игри.
всекидневна голям телевизор
При по-големи всекидневни могат да се обособят два къта, един с домашното кино и друг за кафето със съседката ;) Ако стаята е малка, най-добре е да има колкото се може по-малко мебели, само най необходимите.

всекидневна
Етажерки по стените вмесо масивна секция спестяват много място и създават чувство за простор. Обърнете внимание на пода, килимът внася уют и топлина, ное добре да е и практичен и да се почиства лесно. Килимите с дълги влакна са много ефектни, но изключително трудоемки за поддържане, а всекидневната се ползва непрекъснато.
диван
Същото се отнася и за най-ползваната вещ във всекидневната - любимия диван. Дамаската трябва да е с добро качество, най-добре ако се сваля за да се пере. Ако заложите на кожа, изберете качествена, дори да е по-скъпа, в дългосрочен план инвестицията се оправдава. Попитайте и за гаранция поне за три години.
Стилът, цветовете, аксесоарите и декорацията зависят от вашите предпочитания, предлагам ви някои варианти по-долу, приятно пазаруване ;)

Гостна

Категория: