Модерен Лофт в Ню Йорк

Тези от вас които си падат по селският тип (рустик) интериорен дизайн ще се насладят на този лофт, който е построен в бивше складово помещение. Сградата се намира в бившият индустриален район на Ню Йорк – Трибека, който е тотално преобразен в модерен и скъп жилищен квартал. Сградата в който се помещава този лофт е построена през 1884г. но първо да направим едно разяснение:

Какво е Лофт?

Лофтът представлява жилище направено в бивша адаптирана промишлена сграда или склад. Характерното за лофтовете е че са просторни и обикновено височината на етажа е доста по-голяма от стандартната за едно жилище.

Този шикозен лофт е с огромно височина, достатъчна да се изгради и 2-ро ниво

шикозен луксозен лофт обзорен изглед

Конкретният лофт, който ще ви представим е реновиран от Архитект Andrew Franz. Резултатът е един импресивен опит за свързване на вътрешните и външните части на лофта. Още с влизането посетителят бива впечатлен от голямата височина на това жилище, но също така и от креативността с която е запълнено това огромно пространство. Използвани са както реставрирани части и материали от първоначалната сграда, така и много модерни елементи. Съчетани придават едно силно усещане за шик и лукс.

Зимна градина под подвижен стъклен покрив

лофт ню йорк зимна градина

На първото ниво без изненади са разположени всекидневната с лице към кухнята и трапезарията, докато второто ниво впечатлява със зимна градина с подвижен остъклен покрив, компактен хол и две спални. Отделно лофта има и тераса разположена на покрива с панорамен изглед към морето и градът, който никога не спи. Терасата е озеленена с буйна растителност,която придава илюзията, че се намирате в градина.

Озеленена тераса на покрива с очарователна гледка към Ню Йорк

градина на покрива на лофт с гледка към морето и ню йорк

Остъклена Градина на 2-ро Ниво Лофт в Ню Йорк

Лофт с 2 спални на второ ниво

Баня в тъмен стил

Лофт в Ню Йорк изглед отгоре

Кухня в оранжево

Просторна Трапезация с Твърди Столове