Посрещнете есента с усмивка и добро настроение

Повечето хора свързват есента с дъждове, мрачно и мъгливо време, с края на лятото, с наближаващата зима, с тъга, носталгия, скука, с ръждиви тонове и минорни мелодии. Този сезон може и да носи своите нотки депресия, но това далеч не са всичките му характерни черти. Той е изпълнен с красота, цветове, аромати, с безброй хвърчащи музи под формата на танцуващи листа, с разнообразие.

Настъпването на есента е неизбежно (поне за нашите ширини), затова вместо да се поддавате на тъмната й страна, по-добре я посрещнете с усмивка и добро настроение. Вижте как да подготвите дома си за този колоритен сезон така, че следващата година да очаквате края на лятото с нетърпение.

Украсете дома си с цветове.

Нюансите от есенната палитра придават уют и топлина, а тематичните декорации (тикви, пъстри листа, шишарки) ще Ви осигурят добро настроение през този „безпразничен” сезон. Не е нужно да правите мащабни промени или да инвестирате в купища детайли. Достатъчно е да поставите два-три цветни елемента на няколко места в дома си или да освежите латекса (тапетите). Тези дребни „подобрения” не само ще Ви гарантират уютна, приказна обстановка, но и ще прогонят минорните настроения, характерни за есента.

Изпълнете кухнята с аромати

Изпълнете кухнята с аромати
Вкусната и благоуханна храна е едно от най-мощните „лекарства” срещу стреса, лошото настроение и есенната депресия. Не забравяйте, че приятната домашна атмосфера зависи не само от цветовете, формите и предметите в жилището Ви, но и от ароматите в него. Възползвайте се максимално от апетитните богатства на този сезон и поглезете небцето си с разнообразни домашни вкусотийки. Не се притеснявайте, ако нямате време за готвене – това далеч не е единствения начин да внесете добро настроение и неустоими аромати в кухнята си. Заложете на ваза с есенни цветя или купа с плодове (които да сменяте периодично), ароматни торбички с изсушени билки (подправки, цветя) или свещи с ухания, характерни за това време от годината.

Съживете двора си с парти на открито.

Не позволявайте на сърдитото време да развали настроението Ви. Облаците и по-ниските температури не означават, че трябва да се барикадирате вкъщи до идването на пролетта. Вместо това посрещнете пъстроцветието на есента с усмивка, а защо не и с парти на открито. Един от най-лесните начини да празнувате в двора си без да се тревожите за метеорологичните условия е да заложите на красива шатра или тента. Така ще съчетаете уюта на дома, вълшебството на този сезон и чувството за свобода, свързано с купоните на открито. Right Rental предлага богата гама от висококачествени шатри и тенти под наем, които ще Ви гарантират добро настроение и безброй незабравими мигове. Тук ще откриете всичко необходимо за организирането на партита, тържества, частни, бизнес, културни и спортни мероприятия.