свежо зелена кухня

Днешните тенденции за дизайн на интериора са свързани със зеления цвят и това става, все по-видимо от многобройните списания, телевизионни реклами и интернет сайтове на тема обзавеждане. Свежото зелено е особено подходящо за дизайна на кухнята ви, тъй като ще и придаде максимална доза положителни емоции, от които имате нужда.

Още от древността се знае, че зеленият цвят символизира натурата и спокойствието. Представете си една свежа поляна покрита с блестящо зелената трева, между която се намират красиви червени, жълти или бели цветя, пренесете този разкош в кухнята си и се насладете на уникалната комбинация.
кухня в свежо зелено
Зеленото във вашата кухня, ще ви подейства релаксиращо след натоварения ви ден, изпълнен с баналните ежедневни задължения. Разбира се, можете да правите всякакви експерименти с интериора, започвайки от светло зелено и стигайки до по-тъмни нюанси. Всичко зависи от вашата фантазия и находчивост. Например направете слънчева жълта стая със зелени шкафове или фини пердета, една прекрасна идея за модерното жилище.
кухня в зелен
Бялото и светло зеленото също са много красива комбинация, която ви даваме само като идея, а вие ще прецените как да продължите. Естествено не ви съветваме да изкупите всички видове зелени мебели и кухненски аксесоари, защото еднотипието никога не е добре дошло при съвременното обзавеждане.
зелена кухня
В обобщение
Преценете, дали ще използвате зелените нюанси за стените на кухнята или за фасадата й. Не правете и двете неща едновременно, за да не се получи пренасищане. Надяваме се да ви е били интересно и ви пожелаваме да създадете красив и съвременен кухненски интериор, на който да се радвате всички сезони.

Категория: