миниатюрна градинка в саксия
Миниатюрните градинки са много добър начин за декорация на терасата или двора. Те са изящен микс между моделирането и градинарството. Нужни са някакви познания и от двете, ако искате да изградите красива мини градинка.

Миниатюрна градинка с къщичка

Миниатюрна градинка с къщичка Първо трябва да решите в какъв стил да е вашата градинка. Може да бъде италиански, андалуски, екзотичен, японски и тн. Разбира се вие може да направите и нещо абсолютно различно и уникално – да вложите вашите идеи и фантазии в направата на мини градинката.

Миниатюрна градинка със замък

Миниатюрна градинка със замък Преди да започнете с изработката е добре да си начертаете някакъв план, така че при направата да се ръководите от него и да запазите пропорциите на мини градинката. Добре е да помислите и за перспективата – къде ще поставите градинката и какво ще има зад нея.

Мини градинка

Мини градинка Имайте в предвид че работното ви пространство е ограничено до размерите на една саксия, така че подберете внимателно какво точно и как ще го разположите на тази ограничена площ. Също така трябва да изберете подходящите растения спрямо това какви са като цвят, така че да пасват перфектно на неживите декоративни елементи, които ще поставите.

Мини градинка с дръвче

Мини градинка с дръвче Друг съвет, който може да ви дадем, е като избирате растенията или цветята, които ще посадите там, е да се съобразите с големината на листата им. Избирайте растения и цветя с по-малки листа, така че да не закрият другите декорации в мини градинката.

Миниатюра с масичка и пейки

Миниатюра с масичка и пейки След като направите вашата първа мини градинка ще установите че сте тотално зарибени и това ще се превърне в новото ви хоби. Стига да сте търпеливи като характер. С времето вашите мини градинки ще стават все по идейни и красиви, а реално това ваше хоби може и да ви докарва странични доходи след време, ако решите да продавате изработените от вас миниатюрни градини.

Миниатюра с дръвче и пейка

Миниатюра с дръвче и пейка

Мини градинка в саксия

Мини градинка в саксия

Миниатюра изобразяваща селце

Миниатюра изобразяваща селце
Категория: