Цветна Баня и Фън Шуй

В тези времена на криза и липса на финансови възможности мислим върху всякакви варианти как да увеличим парите си вкъщи. Един от тези начини е просто като следваме древните правила на Фън Шуй, така чрез тях ще се промени нашата мисловна енергия, щастието и късмета а това ще повлияе и върху нашите финансови възможности в положителен аспект.

Фън Шуй за Банята

Банята в дома ни също има важна роля за нашето финансовото състояние. Фън Шуй повелява, че като отворите банята и първото, което виждате е тоалетната – това е възможно най-лошият вариант, защото вашите финанси изтичат заедно с водата от казанчето.

Фън Шуй обяснява, че водата е символ на парите. А водата в дома влиза и излиза от канализацията. Ето защо имат толкова голямо значение банята, мивките, тоалетната. Най-подходящо е тоалетната да е в отделно помещение и капакът й винаги да се затваря. Разбира се, има и решения как да коригирате енергията, в случай, че тоалетната чиния е първото, което виждате, когато влезете в банята. Едно от тях е да я скриете зад параван или каквато и да е преграда, така че да не се вижда, когато отворите вратата. Друг метод е да закачите кристал близо до вратата.

Подсилващо действие за паричния поток в дома ви имат и тангентори, джакузита, и други съоръжения за масажи.
banq-fun-shiu.jpg
Цветовете също имат своята неоспорима сила. Най-подходящи за банята са лавандулово, синьо, праскова, кайсия, лимоново-жълто и зелено. Освен хармонията, която цветовете внасят в банята, те привличат и парите. Баня в бял цвят е най-неудачна. Решението в този случай е да се освежи бялото с цветен акцент – хавлиени кърпи, изтривалка на пода, перде за душ и други.

Ароматите в банята също са ефективни. Хармония се постига с жасмин, мандарина, портокал, магнолия и праскова. Това са и най-предпочитаните етерични масла.

Това бяха нашите съвети към вас относно вашата баня и правилата на Фън Шуй. Спазвайте ги и бъдете щастливи и без финансови проблеми, Успех!
feng-shui-bathroom.jpg

Категория: